Barion Pixel

Kreppelt térkitöltő papír

Térkitöltő anyagok ajándékcsomagok készítéséhez. Válasszon többféle, kreppelt térkitöltő papír közül, melyek nemcsak díszítik, de védik is a termékeket szállítás során.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Kreppelt térkitöltő papír

A kreppelt térkitöltő papír az egyik legnépszerűbb csomagolási elem az ajándékcsomagokat tekintve. Az ajándékdobozok és ajándékok mellett kulcsfontosságú szerep jut a térkitöltő anyagnak, hiszen ez adja a kapcsot a különböző elemek között, felruházza színnel és karakterrel az ajándékcsomagokat.

Papír térkitöltő anyag tulajdonságai

A különböző színekben elérhető kreppelt térkitöltő rendkívül egyszerű használatot biztosít a csomagolás során. Legyen szó bármilyen alakú és nagyságú termékekről, tökéletes védelmet és elrendezési opciókat biztosít hozzá a papírból készült térkitöltőanyag.

Színei kiemelhetik a termékeket vagy kevésbé karakteres termékcsomagolások esetén akár élénkébbé, színesebbé varázsolják a csomag tartalmát. Válasszunk színt aszerint, hogy milyen hatást szeretnénk elérni vele, mely funkciókat kívánjuk ellátni.

Plusz egy érv a papír térkitöltő mellett az újrahasznosíthatóságában rejlik. Akár fel is használhatjuk későbbi ajándékcsomagok készítéséhez, de szelektíven gyűjtve a környezetre is kevésbé ártalmas, mint például ha szivacsbetétet vagy műanyagot használnánk ezen célra.

Mire figyeljünk a térkitöltő papír választásakor?

Először válogassuk össze a termékeket és azután válasszunk hozzá térkitöltő anyagot. Próbáljunk ki akár többféle színt és variációt is, hiszen az összhatás elengedhetetlen az ajándékcsomagok megalkotásánál.

Töltsük meg teljesen a dobozt térkitöltővel és utána helyezzük el benne a termékeket, széthúzva a papírt. Amennyiben több ajándékcsomagot készítünk, érdemes az első összerakása után lemérni a belekerülő térkitöltőanyagot, így könnyebben lehet kalkulálni a szükséges mennyiséget.

Az egyes gyártók más-más szélességű, hosszúságú és kreppelésű térkitöltőket készítenek, mely tulajdonságnak nemcsak a megjelenésre, de a térfogatkitöltésre is jelentős hatásuk van. A kínálatunkban szereplő kreppelt térkitöltőanyag 4 mm-es szélességének és hosszabb szálainak köszönhetően, rendkívül kedvező térkitöltési adottságokkal bír. Így nem véletlen, hogy más térkitöltőkkel összehasonlítva sokkal kisebb mennyiség is elegendő ugyanolyan dobozok megtöltéséhez.

Honnan tudom, hogy mekkora mennyiségre van szükségem?

Az oldalunkon található díszdobozok megtöltéséhez szükséges kreppelt térkitöltő mennyiséget meg tudjuk mondani kedves ügyfeleinknek. Ez esetben mindig teli dobozzal számolunk, hiszen ez biztosít teljes védelmet a csomagba kerülő termékek számára.

Továbbá lehetőséget biztosítunk arra is, hogy telephelyünkön megnézzük mekkora mennyiség szükség az adott doboz megtöltéséhez a hozott termékekkel. Akár több szín kipróbálása is lehetséges.

 


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsők között a legújabb hírekről, ajánlatokról.

Shopping Cart