Barion Pixel

Fekete ajándékdoboz

Fekete ajándékdobozok mágneses záródással, sokféle méretben. Kifejezetten elegáns megjelenés az ajándékcsomagokhoz és prémium termékek csomagolásaként.

1–12 termék, összesen 25 db

A fekete ajándékdobozok számtalan lehetőséget kínálnak az ajándékozáshoz. Klasszikus megjelenésük tökéletesen illik a legkülönfélébb elképzelésekhez is és letisztult külsejük ideális alapanyag a további logózáshoz, díszítéshez.

Fekete ajándékdoboz különböző méretekben

A legkisebb fekete ajándékdobozok kiválóan alkalmasak ékszerek, divat kiegészítők csomagolásához. Ajándékozhatunk bennük karkötőket, nyakláncokat, selyemsálakat, de kulcstartókat és különböző kártyákat is.

A közepes méretű fekete díszdobozok a termékek csomagolásán túl fantasztikus alapanyagok az ajándékcsomagok készítéséhez. Míg a mélyebb típusokban nagyobb termékek is kerülhetnek, addig a laposabb dobozokban inkább albumok, füzetek, könyvek és hasonló meglepetések mutatnak jól.

A nagyméretű fekete ajándékdobozok népszerűek az ital ajándékcsomagok készítéséhez. Ezt pedig nemcsak a méretűknek, hanem a stabil, erős kartonanyaguknak is köszönhetik, hiszen nagyobb, nehezebb italok is tökéletesen ajándékozhatók, szállíthatók ezekben az ajándékdobozokban.

Ugyanakkor egy – két speciálisabb méret is megtalálható a kínálatban, mint a boros ajándékdoboz vagy a szaloncukrokhoz használatos díszdoboz.


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsők között a legújabb hírekről, ajánlatokról.

Shopping Cart