Barion Pixel

Ajándékdobozok logózása

Nemcsak elegáns, hanem professzionális megjelenés érhető el a logózott ajándékdobozokkal. Az egyedi ajándékdobozok hozzájárulnak mind a márkaépítéshez, mind a kimagasló ügyfélélmény és ügyfélelégettség eléréséhez.

 • A legtöbb típusú ajándékdoboz logózása 10 db-tól érhető el. Ezeket az adott termék oldalán fel is tüntetjük.
 • A rendelésétől számolva 1 – 3 hetes átfutási idővel készülnek el a logózott díszdobozok.

Azonnali logózási ajánlatunk

A kisebb és közepes méretű, lapra szerelt dobozok esetén egészen a 33 x 22 x 10-es méretig fix árakkal logózzuk a díszdobozokat.

Ezeket az árakat megtalálja az adott termékek, díszdobozok oldalán, amennyiben 10 db-nál nagyobb mennyiséget ad meg.

A következő lépésben választhat, hogy külső vagy belső logózást/ feliratozást szeretne kérni. Mindkét esetben lehetősége nyílik az AI típusú vektorfájl feltöltésére.

A rendelés beérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a logó mérete és elhelyezése kapcsán. A megbeszéltek alapján látványtervet küldünk és amennyiben megfelel az elképzeléseinek, elkezdjük az ajándékdobozok logózását.

Logózott mintadoboz rendelés

A legtöbb termékünk esetében lehetőség van logózott mintadoboz rendelésre, melynek költsége a doboz egy darabos ára + 15 000 Ft.

Amennyiben az adott ajándékdoboz mérethez elérhető az emblémázott mintadoboz rendelése, úgy azt annak termékoldalán feltüntetjük.

Logózott ajándékdobozok megrendelésének folyamata

 1. Ajánlatkérés: amennyiben szeretne logózásra ajánlatot kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy a Kapcsolat fül alatt. Az ajánlatadáshoz szükségünk van egy AI fájlra a logóról (vagy mintáról), amit szeretnének a dobozon feltűntetni. (E-mail: info@nicetogiveyou.com)
 2. Egyeztetési fázis: dobozméret kiválasztása, szín választás, a logó méretének és elhelyezésének egyeztetése.
 3. Ajánlatadás: díjmentes és kötelezettségmentes, melynek során a kért mennyiség és logó alapján egy írásos ajánlatot küldünk az ügyfél részére.
 4. Megrendelés: amennyiben megrendelésre kerül sor, az ügyfél részére díjbekérőt küldünk, aminek kiegyenlítésével létrejön a megrendelés és a gyártás elkezdődik.
 5. Átvétel: kb. 1 -3 hetes elkészítési idővel érdemes számolni a mennyiségek függvényében. A dobozok személyesen átvehetőek budapesti telephelyünkön, illetve GLS kiszállítás is kérhető.

Ajándékdobozok logózása kétféle technikával

1.Digitális nyomtatás

 • A digitális nyomtatás lehetővé teszi a részletes és színgazdag logók, minták kivitelezését. A színek esetén nincsenek korlátok, így megvalósíthatóak a színátmenetek és az aprólékos részletek is.
 • Professzionális megjelenés, pixelpontosság és tartós végeredmény jellemzi.
 • Lehetőség van mintadarab készítésére.
 • Méretkorlátos! A 33 x 22 x 10 cm-es dobozméretig vállaljuk a digitális nyomtatást.

2. Szitanyomás

 • A szitanyomásos logózás egy hagyományos és megbízható eljárás, melynek során az egyes színeket finom hálós szitán keresztül viszik fel a kívánt felületre.
 • Minden egyes szín külön szitán keresztül kerül felvitelre – így színenkénti szitaköltséggel kell számolni.
 • A legnagyobb méretű dobozok is megvalósíthatóak ezzel az eljárással.
 • Legfeljebb 1-2 szín megvalósítására van lehetőség.
 • Csak nagyobb 50-100 db feletti rendelési mennyiségek esetén javasolt.
Shopping Cart